Ijstaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 liter slagroom 1 pakje klopklop (= 2 zakjes) 3 pakjes schuimbatons met chocola (b; ijv. van de ah) 1 beetje drank (rum of amaretto of z; o) 1 suiker 1 springvorm (28 cm.) 1 mixer 2 beslagkommen
Voorbereiding
: Klop de slagroom met de suiker stijf. Doe ditzelfde met klopklop in een andere kom. Bekleed de springvorm met alufolie. Bedek de bodem met batons. Verkruimel de rest boven de slagroom. Voeg klopklop en drank toe. Roeren. Zet de springvorm 6 uur in de vriezer. Als je er geen drank in doet wordt de taart harder en is dan moeilijker te snijden.

Ijstaart is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept