Karnemelkpudding met abrikozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

10 blaadjes witte gelatine 200 ml siroop van de abrikozen 600 ml karnemelk 1 zoetstof 8 halve abrikozen (uit blik of glas) De gelatine laten weken in koud water, uitknijpen en oplossen in een beetje heet water. Het water mag niet koken. Al roerende de siroop bij de gelatine schenken zodat deze gebonden wordt. De karnemelk al roerende bij de gebonden siroop schenken. Eventueel zoetstof naar smaak toevoegen. De vla in een met water of eiwit omgespoelde puddingvorm gieten en deze gedurende ca. 4 uur in de koelkast laten opstijven. De pudding storten op een platte schaal. Als de pudding niet loslaat van de vorm, de vorm enkele seconden in heet water houden. Garneren met abrikozen.

Karnemelkpudding met abrikozen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Karnemelkpudding met aardbeien
25 min Nagerecht
Bekijk recept
KARNEMELKPUDDING
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpudding Met Abrikozen
Bekijk recept