Perzik-en-wijn-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 middelgrote perziken, geschild en; fijngesneden 600 ml water 100 gm bruine suiker 1 schil en sap van een citroen 100 ml rode wijn 1 half eiwit
Voorbereiding
: Laat de perziken 15 minuten in het suikerwater met de schil en het sap van de citroen trekken. Giet af en druk wat vruchtvlees door de zeef als u dat wilt. Voeg de wijn toe en vries het in tot het half hard is. (Ongeveer een uur.) Klop het eiwit en schep het er doorheen. Vries het weer in.

Perzik-en-wijn-ijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept