Praline-ijs (glace au praline)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eidooiers 750 ml slagroom 120 ml water 125 gm poedersuiker 150 gm pralines
Voorbereiding
: Breng het water met de suiker aan de kook. Haal het pannetje van het vuur en voeg beetje bij beetje de praline toe. Zorg dat hij volledig oplost. passeer de siroop. Doe de eidooiers in een pan en klop ze stevig onder langzaam toevoegen van de hete siroop. Klop totdat het mengsel is afgekoeld. Klop de slagroom stijf en meng hem door het eimengsel. Geef de compositie in een vorm en vries ze in de vrieskast stijf

Praline-ijs (glace au praline) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Praliné semifreddo met duo van coulis
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodsterretjes
10 min
Bekijk recept
Chocolade-eieren met praliné
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Praliné semifreddo met duo van coulis
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodsterretjes
10 min
Bekijk recept
Chocolade-eieren met praliné
15 min Nagerecht
Bekijk recept