Amaretto blanc manger.

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 ml melk 1 vanillestokje, opengesneden 100 gm amandelspijs 4 blaadjes witte gelatine 250 ml slagroom 35 gm suiker 2 eetlepel(s) amaretto (likeur) ----EXTRA NODIG---- 6 puddingvormpjes à 1,5 dl Melk met vanillestokje en spijs al roerend aan de kookbrengen. Pan van vuur af afgedekt 30 minuten laten staan(amandelspijs geeft smaak af). Melk opnieuw al roerend aan dekook brengen en van vuur nemen. Gelatine 5 minuten in ruim koud water weken en uitknijpen. Gelatine in warmeamandel-melkmengsel oplossen en tot lauwwarm laten afkoelen. Slagroom met suiker lobbig kloppen en met amaretto doorgelatinemengsel spatelen. Mengsel in vormpjes scheppen en 3 ß 4 uur in koelkast laten opstijven. Vormpjes kort inheet water dompelen en op bordjes keren.
Voorbereiding
stijd: +- 30 minuten Opstijven: +- 3 ß 4 uur Bron: Mailinglist De Heksenketel

Amaretto blanc manger. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger met speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Smeuïge chocolademousse
20 min- Nagerecht
Bekijk recept