250 ml melk 1 vanillestokje, opengesneden 100 gm amandelspijs 4 blaadjes witte gelatine 250 ml slagroom 35 gm suiker 2 eetlepel(s) amaretto (likeur) ----EXTRA NODIG---- 6 puddingvormpjes à 1,5 dl Melk met vanillestokje en spijs al roerend aan de kookbrengen. Pan van vuur af afgedekt 30 minuten laten staan(amandelspijs geeft smaak af). Melk opnieuw al roerend aan dekook brengen en van vuur nemen. Gelatine 5 minuten in ruim koud water weken en uitknijpen. Gelatine in warmeamandel-melkmengsel oplossen en tot lauwwarm laten afkoelen. Slagroom met suiker lobbig kloppen en met amaretto doorgelatinemengsel spatelen. Mengsel in vormpjes scheppen en 3 ß 4 uur in koelkast laten opstijven. Vormpjes kort inheet water dompelen en op bordjes keren.Voorbereiding stijd: +- 30 minuten Opstijven: +- 3 ß 4 uur Bron: Mailinglist De Heksenketel