Yoghurtpudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 blaadjes gelatine 1 citroen 200 ml ongezoet sinaasappelsap 400 ml magere yoghurt 1 zoetstof De gelatine weken in koud water. De citroen uitpersen. De gelatine uitknijpen en oplossen in weinig heet water. Het water mag niet koken. Al roerende het sinaasappelsap, het citroensap en de yoghurt aan de opgeloste gelatine toevoegen en dit laten afkoelen. Zoetstof naar smaak toevoegen. Als de pudding lobbig wordt deze overgieten in 4 puddingwormpjes en in de koelkast gedurende enkele uren laten opstijven.

Yoghurtpudding is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtpudding
10-20 min -
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Yoghurtpudding
10-20 min -
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtpudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept