Ananasijs (glace à l'ananas)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 blik ananasstukken op siroop 1/2 citroen 150 gm suiker 400 ml koffiemelk 250 ml slagroom 4 eidooiers
Voorbereiding
: Maal de inhoud van het blik ananas in de mixer zeer fijn. Pers de citroen uit en voeg het sap bij de ananaspuree. Werk er ook de melk door. Klop de dooiers met de suiker totdat de compositie licht van kleur wordt en werk ook deze door de puree. Klop dan de slagroom stijf en werk deze er ook voorzichtig door. Doe het mengsel in een vorm en laat het in de vrieskast bevriezen. Bron: Mailinglist De Heksenketel (M. Welman)

Ananasijs (glace à l'ananas) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ananasijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ananasijs
0 min
Bekijk recept
Ananas-pistache-ijsbombe
Bekijk recept
Ananassorbet Met Dragonsiroop En Spekkoek
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept