Appel dessert

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 goudrenneten 1 geschaafde amandelen 1 kaneel 3 eetlepels suiker 200 gm boter 1 liter vanille ijs
Voorbereiding
: Schil en snijd de appels in ronde schijven van ongeveer 1 centimeter dik. Doe de boter in een pan, zodra deze gesmolten is voeg de appelschijven toe en bestrooi met alle suiker en flink wat kaneel. Ondertussen bak je het amandelschaafsel in een droge pan totdat het lichtbruin wordt. Na 10 minuten zijn de appels glazig en kun je ze op een bord leggen met daarop een bolletje vanille-ijs. Daarover sprenkel je het amandelschaafsel. Bron: M. Welman

Appel dessert is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept