Appelbavarois

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

12 appels 6 gelatineblaadjes 350 ml slagroom 2 eetlepels suiker 1 mespuntje kaneel 1 eetlepel gembersap Doe driekwart van de appels in de sapcentrifuge en laat het verkregen appelsap inkoken tot de helft (of pocheer de appels 5 minuten in 5 dl water. Pureer met de mengbeker en kook in tot 3,5 dl.). Week de gelatineblaadjes en los deze op in het appelsap. Laat dit afkoelen tot kamertemperatuur. Klop de slagroom en suiker halfstijf en spatel dit door het lobbige appelsap. Breng op smaak met kaneel en gembersap. Laat de massa opstijven in een spuitzak. Snijd de overige appels overlangs doormidden en hol beide helften uit met een grapefruitmesje. Spuit een toef van de appelbavarois op de onderste helft van de appels en zet de bovenste helft erop. Garneer met plakjes appel. Recipe by Mistermail

Appelbavarois is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Edsilia’s sweet soul cake
2 uur-
Bekijk recept
Appelbavarois met kruidkoek.
Bekijk recept
Appelbavarois 2
Bekijk recept
Appelbavarois 2
Bekijk recept

Edsilia’s sweet soul cake
2 uur-
Bekijk recept
Appelbavarois met kruidkoek.
Bekijk recept
Appelbavarois 2
Bekijk recept
Appelbavarois 2
Bekijk recept