Avocado-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eieren 120 gm suiker 300 ml melk 1/4 theelepel vanille 1 rijpe avocado 30 gm suiker 1 scheutje limoensap Klop de eieren lichtjes met de suiker op. Maak de melk lauw en voeg die toe. Kook dit mengsel au bain marie, onder voortdurend roeren, tot het aan de lepel blijft hangen. Laat het afkoelen en voeg de vanille en de met 30 gr suiker en het limoensap fijngeprakte avocado toe.. Meng goed of doe het door de blender. Vries het in tot het mengsel half bevroren is. Mix het mengsel en vries het daarna verder in.

Avocado-ijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept