----SPAGHETTISAUS---- 1 groene lasagnabladen 1 rode, gele, oranje paprika 1 courgette 1 enkele wortels 1 blokjes quorn 1 bakje champignons 1 ajuin 1 look 1 paprikapoeder 1 cayennepeper 1 andere kruiden naar keuze ----KAASSAUS---- 1 melk 1 geraspte kaas 1 bloem GROENTJES KUISEN * ajuin in ringen snijden : paprika's schillen, zaadlijsten verwijderen en in lange repen snijden : courgette in plakjes snijden : champignons in vier snijden KAASSAUS MAKEN => bloem en boter mengen tot vast mengsel. De melk er al roerend onder gieten. Wachten tot ze kookt en "dik" is geworden, kaas bijvoegen. Saus klaar!!! SPAGSAUS ajuin stoven, quorn en champignons bijvoegen. Eventjes laten stoven. Paprika's, wortels en courgette één voor één bijvoegen. Spaghettisaus bijvoegen, kruiden toevoegen. OVenschotel nemen => TIP: leg eerst een laagje van de spagsaus op de schotel (zo plakken de onderste lasagnabladen niet aan de schotel). Vervolgens laag lasagnabladen, laag kaassaus, laag lasagnabladen, laag spagsaus, enz. tot de schotel vol is. TIP: zorg dat de laatste laag lasagnabladen goed bedekt is met saus anders krijg je harde stukken lasagnabladen!!! Eindig met spagsaus en lag daar nog een laagje geraspte kaas op. 40 minuten in de oven (200 - 220 graden) en smullen maar! Heerlijk met een stukje zelfgebakken brood en een glaasje rode wijn