Tagliatelli A La Romana

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 sjalotten 1 blik artisjokbodems 4 koffielepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten 2 eetlepels kappertjes 1 eetlepel fijngehakte basilicum 400 g gekookte mosselen 180 g ongekookte tagliatelli peper
Voorbereiding
Pel en hak de sjalotten. Snijd de artisjokbodems in plakjes. Verhit de olie in een pan en laat de sjalotten en de artisjokbodems bruinen. Voeg nadien de gepelde tomaten, kappertjes, de basilicum en de mosselen toe. Kruid met peper en laat nog 15 minuten sudderen. Kook de tagliatelli in licht gezouten water gaar. Laat uitlekken. Schik de pasta op een bord, giet de saus er overheen en dien onmiddellijk op.

Tagliatelli A La Romana is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept