Gnocchi Met Boerenkool

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 grote ui 2 teentjes knoflook 3 eetlepels olijfolie 300 g panklare boerenkool 50 g walnoten zout 1 pak gnocchi di patate (500 g) 150 g danish blue (of andere blauwaderkaa; s) materialen wok Bereiden Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Boerenkool erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken. Boerenkool ca. 10 minuten laten sudderen, eventueel wat water toevoegen. Walnoten grof hakken. Intussen in pan met ruim kokend water en zout gnocchi ca. 5 minuten koken, tot ze boven komen drijven. Gnocchi in vergiet laten uitlekken. Kaas boven wok verkruimelen en met gnocchi door boerenkool scheppen. Geheel nog ca. 2 minuten doorwarmen. Walnoten over wokschotel strooien. Tip Vervang voor een meer Hollands getinte wokschotel de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes. Wijnadvies Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen Bevat per eenpersoonsportie energie 540 kCal - eiwit 18 g vet 30 g - koolhydraten 50 g

Gnocchi Met Boerenkool is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept