50 gm maïsmacaroni 2 rode uien 4 eetlepels olijfolie 50 gm salami 50 gm cheddarkaas 3 eieren 125 ml slagroom 10 zwarte olijven zonder pit 1 zout 1 versgemalen peper 2 takjes tijm Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Laat de macaroni goed uitlekken. Pel en snij de uien in ringen. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui op een laag vuur ca 7 minuten. Snij de salami in reepjes en rasp de cheddarkaas grof. Klop de eieren los met de slagroom. Halveer de olijven. Verdeel de macaroni, salami, kaas en de olijven over de ui en schenk het eimengsel erover. Bestrooi met zout en peper. Ris de tijm en strooi de blaadjes over het eimengsel. Bak de frittata op een laag vuur in ca 10 minuten totdat het eimengsel gestold is en de kaas gesmolten is. Serveer de frittata in punten. Serveertip: Lekker bij gebakken vlees en een tomatensalade