Frittata met pasta en salami

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

50 gm maïsmacaroni 2 rode uien 4 eetlepels olijfolie 50 gm salami 50 gm cheddarkaas 3 eieren 125 ml slagroom 10 zwarte olijven zonder pit 1 zout 1 versgemalen peper 2 takjes tijm Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Laat de macaroni goed uitlekken. Pel en snij de uien in ringen. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui op een laag vuur ca 7 minuten. Snij de salami in reepjes en rasp de cheddarkaas grof. Klop de eieren los met de slagroom. Halveer de olijven. Verdeel de macaroni, salami, kaas en de olijven over de ui en schenk het eimengsel erover. Bestrooi met zout en peper. Ris de tijm en strooi de blaadjes over het eimengsel. Bak de frittata op een laag vuur in ca 10 minuten totdat het eimengsel gestold is en de kaas gesmolten is. Serveer de frittata in punten. Serveertip: Lekker bij gebakken vlees en een tomatensalade

Frittata met pasta en salami is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept