250 gm pasta 2 zakken diepvries iglolentespinazie; met room 250 gm ricotta 150 gm rauwe ham in reepjes 5 gedroogde tomaten op olie in reepj; es 2 lente-uitjes in stukjes 1 zakje knorr mix voorovenpasta ove; nschoteltomaatsalami 150 ml droge witte wijn 200 deciliter friesche vlag langlekkerslagroom 1 theelepel(s) citroenrasp 2 eetlepel(s) paneermeel 1 teen knoflook geperst 2 eetlepel(s) olijfolie 75 gm parmezaanse kaas geraspt 1 ovenschaal ingevet Verwarm de oven voor op 220ø C. Meng de pasta met de spinazie, ricotta, ham, gedroogde tomaat en lente-ui en schep dit in de ovenschaal. Meng de inhoud van het zakje mix voor ovenpasta met 5 1/2K dl water, de wijn en slagroom en breng het aan de kook. Kook de saus ñ l min. en roer deze dan door het pastamengsel. Meng Citroenrasp, paneermeel, knoflook, olie en kaas en strooi dit over het gerecht. Bak de ovenpasta in ñ 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.