250 gm tagliatelle 1 fijngehakte (rode) ui 50 gm roquefort up to 75 4 plakken bacon of wat spekjes kroka; nt gebakken 25 gm walnoten geroosterd 3 eetlepel(s) diepvriesspinazie ----Vinaigrette:---- 1 teen knoflook 3/5 deciliter walnootolie 1 peper 1 zout 1 el peterselie 25 ml wijnazijn. Het is erg simpel. Maak de vinaigrette. Nadat de pasta is gekookt en de spinazie opgewarmd meng je alles door elkaar. Lauwwarm opdienen met wat Turks brood en een lekker zacht kruidenkaasje. Wijntje erbij. De roquefort vind ik zelf vrij sterk, dus ik heb 50 gram fijngehakt en erdoor gemengd.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)