150 g kipfilet in stukjes 2 el kerriepoeder 100 g (snelkook) rijst 1 dunne prei 1/2 el olie 2 uitgeperste teentjes knoflook 2 cm geraspte gemberwortel 2 dl kippenbouillon (van tablet) 100 g aardappelen 2 vleestomaten 30 g santen (geconcentreerde kokos, blok; of bakje) fijngesneden peterselie 150 g kipfilet in stukjes met 2 el kerriepoeder bestrooien. 100 g (snelkook)rijst gaar koken volgens beschrijving op pak. 1 dunne prei klein snijden. In antiaanbakpan in ½ el olie prei, 2 uitgeperste teentjes knoflook en 2 cm geraspte gemberwortel ± 5 min. bakken. Kip toevoegen en 1 min. meebakken. 2 dl kippenbouillon (van tablet) erdoor roeren. 100 g aardappelen en 2 vleestomaten in blokjes snijden en toevoegen. Geheel nog 15 min. zacht laten stoven. Op laatste moment 30 g santen (geconcentreerde kokos, blok of bakje) in saus laten smelten. Met fijngesneden peterselie bestrooien en met rijst serveren.