250 gm parboiled amerikaanse rijst 1 visbouillontablet 4 stelen bleekselderij 1 groene paprika 1 avocado 1/2 komkommer 200 gm noorse garnalen 200 gm gerookte kipfilet 1 verse dille, koriander en petersel; ie 1 bekertje zure room 1 eetlepel(s) honing 1 eetlepel(s) mosterd 1 cajunkruiden Kook de rijst in ruim kokend water met het visbouillontablet gaar. Snijd de bleekselderij in boogjes, snipper de paprika en voeg de groenten de laatste 3 minuten aan de rijst toe. Giet samen af, laat uitlekken en afkoelen. Halveer de avocado (neem de pit eruit), snijd de helften doormidden en snijd de 4 stukken in plakjes. Snijd de komkommer in plakjes en snijd die vervolgens in reepjes. Snijd de kipfilet in reepjes. Zoek de garnalen uit. Knip flink wat dille, 1 eetlepel koriandergroen en 1 eetlepel peterselie af. Roer een sausje van de zure room, honing, mosterd en 1 theelepel cajunkruiden. Meng alles vervolgens goed door elkaar. Serveer deze salade met (nacho-cheese gekruide) tacochips of dorito's.