Paddestoelenrisotto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm boter of margarine 400 gm gemengde paddestoelen inplakjes 150 ml droge witte wijn 3 eetlepel(s) olijfolie 2 sjalotjes fijngesneden 2 tenen knoflook geperst 400 gm risottorijst 1 flesje maggi basis voorchampignons; oep 200 gm diepvriesdoperwten 200 ml friesche vlag goudbandkoffiemelk 1 zout 1 peper 75 gm parmezaanse kaas geschaafd Verhit de boter in een wok of grote koekenpan en roerbak hierin de paddestoelen ñ 5 min. op hoog vuur. Schenk er 1/2 dl wijn bij, stoof de paddestoelen nog ñ 1 min en schep ze uit de pan. Bak de sjalotjes in de olie ñ 5 min. op zacht vuur, bak de knoflook ñ 1 min. mee. Roer de rijst erdoor tot alle korrels mooi glanzen. Schenk er 1 dl wijn bij en laat dit door de rijst opnemen. Meng de basis voor champignonsoep met 1 liter kokend water. Voeg al roerende in delen de champignonsoep bij de rijst, voeg pas weer nieuwe soep toe als de vorige door de rijst is opgenomen. Kook de rijst al roerende gaar in ñ 20 min. Roer op het laatst de paddestoelen en doperwten erdoor en laat de rijst nog ñ 5 min. zachtjes koken. Roer de koffiemelk erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de kaas.
Voorbereiding
: 35 min. Recipe by Tip Culinair Kerstpakket 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711647,Kalorio

Paddestoelenrisotto is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelen-Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelen-Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept