1 rijst 1 prei 1 pompoen 1 ui 1 chamignons 1 look 1 peper 1 muskaatnoot 1 groentenbouillon 1 olie 1 gistvlokken 1 paneermeel Basisbereiding voor de rijst: gebruik 1 kop rijst, 1 1/2 kop water en een snuifje zout. Was de rijst, breng hem aan de kook en voeg dan pas het zout toe. Draai het vuur op een laag pitje en laat hem langzaam gaar worden zonder het deksel op te lichten (ongeveer 45 minuten). Stoof ondertussen de fijngesneden ui in wat olie. Voeg stukjes prei en pompoen toe en laat sudderen tot alles een beetje gaar is (niet roeren). Kruid met peper, muskaat en groentenbouillon en een teentje look. Bak de champignons apart op met peper en zout tot het vocht eruit verdampt is. In een ingevette ovenschotel leg je eerst een laagje groenten, dan rijst, groenten, rijst en champignons. Bovenop strooi je we wat gistvlokken, paneermeel en een klontje plantaardige margarine. Zet het ongeveer 10 minuten in de oven (200°).