Gevulde paprika's

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm snelkookrijst 1 ui 150 gm champignons 2 eetlepel(s) boter 100 gm in blokjes gesneden ham 2 eieren 3 eetlepel(s) koffiemelk 1 zout 1 peper 2 paprika's 2 eetlepel(s) geraspte kaas Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Maak de ui en de champignons schoon en snipper de ui fijn. Verdeel de cham- pignons in vieren. Verhit de boter en fruit hierin de ui en doe er daarna de champignons bij. Schep alles even om tot de champig- nons gaar zijn. Schep de ham door de champignons en meng er tot slot de rijst door. Klop de eieren los met de koffiemelk, wat zout en peper en roer de losgeklopte eieren door de rijst. Snijd de pa- prika's doormidden, verwijder het zaad en de zaadlijsten en kook ze 2 minuten in kokend water. Laat ze op een vergiet uitlekken en zet ze daarna in een beboterd schaaltje. Schep de rijst erin en strooi er wat geraspte kaas over. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde hete oven (200 øC, gasovenstand 4-5).

Gevulde paprika's is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept