Rijstsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm zilvervlies-rondkorrelrijst 300 ml kruidenbouillon (van ½ tablet) 300 gm bleekselderij 100 gm kerstomaatjes 1 blikje tonijn op water (inh. 200 g; ) 2 eetlepel(s) kappertjes 1 sinaasappeldressing Zilvervlies-rondkorrelrijst in kruidenbouillon gaar koken volgens beschrijving op pak. Bleekselderij in boogjes in ruim kokend water 2 min. koken, koud spoelen en laten uitlekken. Kerstomaatjes in kwarten snijden. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Alle ingrediënten mengen met de uitgelekte kappertjes en de sinaasappeldressing. Omscheppen. voedingswaarde : 360 kcal p.p. bereidingstijd : 30 minuten bron : Lekker lijnen gids [bij Tip Culinair januari 1997] :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711792,Kalorio

Rijstsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept