4 stronkjes witloof 1 appel 100 gm tofu 3 augurkjes (zoetzuur) 2 tomaten 2 theelepel(s) citroensap 80 ml yoghurt (mager) 1 eetlepel(s) mayonaise 1 eetlepel(s) kappertjes 2 eetlepel(s) pijnboompitten 1 peper 1 kruidenzoutVoorbereiding Maak het witloof schoon. Trek van 1 struikje de blaadjes los. Snij de andere in reepjes. Snij de appel, tomaten, tofu en augurken in blokjes. Meng deze blokjes met de witloofreepjes. Besprenkel het geheel met citroensap. Maak een dressing van de yoghurt, de mayonaise en de kappertjes. Meng de dressing met de salade. Bekleed een schaal met de witloofblaadjes en schep de salade op de blaadjes. Gebruik de pijnboompitten als garnering. Dit recept is opgegeven door: vifke :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0