2 rode paprika's 1 grote pot witte bonen 1 courgette 1 ui 2 tenen knoflook 4 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) witte wijnazijn 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 1 eetlepel(s) (verse) tijmblaadjes 1 eetlepel(s) (verse) rozemarijnnaaldjes 1 ui 2 takjes verse basilicum Verwarm de oven voor op 225 øC. Leg de paprika's op de bakplaat in de oven en rooster ze in circa 20 minuten tot het vel zwart geblakerd is. Leg de paprika's uit de oven circa 10 minuten afgedekt in een kom. Spoel de witte bonen af en laat ze goed uitlekken. Snijd de Courgette in blokjes. Snipper de ui en de tenen knoflook grof. Verhit l eetlepel olie in een koekenpan en bak de Courgette met de ui en knoflook al omscheppend circa 2 minuten tot de Courgette beetgaar is. Strooi er zout en peper over. Trek de velletjes van de paprika's. Snijd de paprika's in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snijd de stukken paprika in de breedte in reepjes. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Klop in een slaschaal de rest van de olie met de azijn tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de witte bonen, het courgettemengsel, de paprika-reepjes en de kruiden erdoor. Lekker met volkorenbrood.Voorbereiding stijd: circa 45 minuten Per persoon: 250 kcal/1050 kJ 11 g eiwit 12 g vet 26 g koolhydr. Recipe by Spar Succesrecepten - Maaltijdsalades :Stichworte : Hoofdgerecht :Stichworte : Salades :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711854,Kalorio