Aardappelsalade, basisrecept

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg aardappelen ongeschild, vastkokend 1 grote ui of enkele sjalotten 1 zout en peper 2 eetlepel(s) kruiden-, appel of gewone azijn 1 olijfolie 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie, dille of b; asilicum/biesloo 1 theelepel(s) bouillonpoeder 1 teentje knoflook Kook de aardappels in de schil, laat ze een beetje afkoelen om bij het schillen je vingers niet te verbranden; snij ze na het schillen in plakjes. Doe de gesnipperte ui met een half kopje water, het bouillonpoeder, de geperste knof en de azijn in een pannetje en laat het kort opkoken. Giet dit brouwsel erna over de aardappelschijfjes en laat de boel afkoelen. Schep de olijfolie (naar eigen inzicht) en het groen voorzichtig erdoor en maak met peper en zout op smaak. In wat voor schaal je dit opdient, moet je zelf weten! Recipe by Ronald Troost :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711676,Kalorio

Aardappelsalade, basisrecept is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept