1 kg aardappelen ongeschild, vastkokend 1 grote ui of enkele sjalotten 1 zout en peper 2 eetlepel(s) kruiden-, appel of gewone azijn 1 olijfolie 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie, dille of b; asilicum/biesloo 1 theelepel(s) bouillonpoeder 1 teentje knoflook Kook de aardappels in de schil, laat ze een beetje afkoelen om bij het schillen je vingers niet te verbranden; snij ze na het schillen in plakjes. Doe de gesnipperte ui met een half kopje water, het bouillonpoeder, de geperste knof en de azijn in een pannetje en laat het kort opkoken. Giet dit brouwsel erna over de aardappelschijfjes en laat de boel afkoelen. Schep de olijfolie (naar eigen inzicht) en het groen voorzichtig erdoor en maak met peper en zout op smaak. In wat voor schaal je dit opdient, moet je zelf weten! Recipe by Ronald Troost :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711676,Kalorio