Antwerpse salade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 stevige braadworsten 2 dikke aardappelen 1 ui 50 gm peterselie 1 deciliter vinaigrette van bouillon, olie, az; ijn 1 gekruid met peper en zout 2 tomaten 2 eetlepel(s) eetlepels mosterd 1 een weinig mayonaise Breng water met een weinig zout aan de kook en laat hierin de worsten zachtjes gaar koken. Borstel de aardappelen even en kook ze ongeschild gaar. Pel ze en snijd ze in ronde schijfjes. Klop een lekkere vinaigrette van 1 dl bouillon, olie en azijn en kruid met peper. Meng de aardappelen met de vinaigrette, de fijngesnipperde ui en de fijnge- hakte peterselie en verdeel dit mengsel over de borden. Verwijder het vel van de worst en snijd ze in 5 schijfjes. Schik ze op de aardappelen in de vorm van een hand. Garneer ze met kleine stukjes tomaat, mosterd en mayonaise. Versier nog met een takje peterselie. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711686,Kalorio

Antwerpse salade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Antwerpse handjes met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Antwerpse Husselpot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerpse Rooie Saus
20-30 min -
Bekijk recept