2 sneden witbrood 100 gram feta 1 doorgesneden teentje knoflook half bakje verse basilicum (ah) heel bakje raketsla (ah) 2 trostomaten in plakjes 1/2 kropje sla 1 eetl verse bieslook 1 eetl verse knoflookbieslook 2 el witte wijnazijn 4 el olijfolie (zee)zout en (versgemalen) zwarte p; eper groene en zwarte olijven Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij het witbrood in blokjes. Leg ze op een bakplaat en bak ze in 10 minuten knapperig. Laat ze volledig afkoelen. Wrijf de slakom in met het doorgesneden teentje knoflook. Snij de feta in blokjes en leg ze in een slakom. Was en droog de sla. Scheur de bladeren in stukjes en doe ze ook in de kom, samen met de tomaat. Knip de (knoflook)bieslook fijn boven de kom en scheur de overige kruiden wat kleiner. Maak een dressing van de azijn, de olijfolie en zout en peper en giet dit over de salade. Doe er naar smaak wat olijven doorheen en tot slot de cro=FBtons. Meng goed.