100 gm kwark 100 gm zure room 1 eetlepel(s) olijfolie 1 zout 1 peper 25 gm veldsla Was de stengels bleekselderij en snijd ze in stukjes. Schil de appel en rasp en grof. Hak of snijd de cashewnoten grof en vermeng de ingredi‰nten. Meng voor de dressing de kwark met de zure room en de olijfolie. Voeg wat zout en peper toe en klop dit door elkaar. Schep de dressing door de salade. Was en droog de veldsla en schik deze in ‚‚n grote schaal of in vier kleine schaaltjes. Verdeel de bleekselderijsalade erover heen. Tot gebruik in de koelkast wegzetten. tip: Vervang de zure room door het sap van een halve citroen en 50 gr extra kwark voor een minder calorierijke dressing. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711700,Kalorio
Bleekselderijsalade met cashewnoten is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam