Herfstsalade

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 g sla-melange 100 g (licht) pittige kaas 20+ (stuk) 1 gerookte kipfilet 125 gram magere spekreepjes 1 el olijfolie 50 g walnoten 3 el walnotenolie 1 el witte wijnazijn 1 tl mosterd zout en peper Snijd de korstjes van de kaas en schaaf de kaas in plakken. Snijd de kipfilet in reepjes en bak de spekreepjes krokant in wat olijfolie. Hak de walnoten grof. Klop de walnotenolie met de witte wijnazijn, mosterd en zout en peper naar smaak tot een gladde dressing. Doe de slamelange in een kom en schep de dressing erdoor. Meng de helft van de kaas, kipfilet, spekjes en noten door de salade en verdeel deze over vier borden. Garneer met de rest van de kaas, kipfilet, spekjes en noten. Serveer er dikke brokken ovenvers donker brood bij.

Herfstsalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept