1 chinese kool 50 ml water 1/2 eetlepel(s) zout 1 eetlepel(s) sesamolie 3 kleine wortels geraspt 2 eetlepel(s) verse gember geraspt 1 eetlepel(s) suiker 2 eetlepel(s) rijstazijn 1 Tabasco een paar druppels Snijd de kool in hele dunne reepjes en vermeng het met het water en zout. Laat het een nachtje staan (of minimaal 4 uur). Spoel de kool af in een vergiet en knijp er met behulp van een schone theedoek het water uit. Apart houden. Verhit de sesamolie en bak hierin de wortel met gember een minuut of
3. Voeg suiker, azijn en Tabasco toe en laat het aan de kook komen. Giet het over de kool en meng het goed door elkaar. Laat het voor het op te dienen nog even 15 minuten intrekken. Recipe by Judi M. Phelp :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711747,Kalorio