200 gm snelkookrijst, evt. zilvervliesrij; st 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 1/2 ui en evt. wat knoflook 100 gm kipfilet of quorn naturel 1/2 blikje maïskorrels 1/2 theelepel(s) paprikapoeder 1/2 theelepel(s) chilipoeder 75 ml fritessaus 75 ml yoghurt Kook de rijst gaar en laat afkoelen. Meng de fritessaus met de yoghurt, het paprika- en chilipoeder en de uitgelekte maïskorrels door elkaar. Fruit de ui, in flibbels, evt. met wat knoflook. Voeg vervolgens de in repen gesneden kipfilet toe en bak deze gaar. Laat afkoelen. Snijd de paprika in dunne repen. Meng de ui, kip en paprikarepen door het sausmengsel. Maak met de rijst een rand op een bord en schep het kipmengsel er middenin. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :