Avocado-dipsaus uit mexico

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 geschilde en fijngehakte avocado's 1 eetlepel(s) gesnipperde ui 1 eetlepel(s) citroensap 1/2 kp zachtgeroerde roomkaas of kwark 1/2 kp gehakte bleekselderij 1 theelepel(s) chilipoeder 1/2 theelepel(s) zout Doe de avocado's, de ui en het citroensap in een mixer en klop het tot een gladde massa. Klop de roomkaas of kwark tot het licht en luchtig is. Voeg het avocadomengsel en alle overige ingredi‰nten toe en meng alles goed. Dien het meteen op als een dipsaus voor tortilla's, chips of crackers. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711875,Kalorio

Avocado-dipsaus uit mexico is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept