Basis-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kopje boter 3 eidooiers 1/2 kopje water 1/2 kopje slagroom snufje zout Smelt de boter au bain marie. Voeg één voor één de eidooiers toe onder voortdurend roeren (bij voorkeur met de mixer). Meng de slagroom met het water en het zout en voeg dit met kleine beetjes tegelijk bij de eidooiers. Blijf roeren tot het dik en romig wordt (4 à 5 minuten).

Basis-roomsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept