Franse dressing

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels azijn 1 theelepel zout 1 peper 1 theelepel mosterd 4 eetlepels olie Doe de azijn in een kommetje en los daarin de zout op. Doe er peper bij (liefst uit de molen) en los er de mosterd in op. Doe er dan de olie bij. Klop flink met een kleine garde of met een lepel, tot de saus licht bindt. Dit sausje kunt u variëren door verschillende soorten azijn te gebruiken (Balsamicoazijn is erg lekker) of verschillende soorten olie (bijv. olijfolie). U kunt er ook een beetje knoflook of een gesnipperd lente-uitje door doen. Een zoetere dressing krijgt u door in het bovenstaande recept de mosterd weg te laten en er in plaats daarvan een eetlepel gembernat bij te doen. Recipe by Chris -

Franse dressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept