4 deciliter ongezoete kokosmelk 1 eetlepel(s) rode curry-pasta 5 deciliter ongezouten pindakaas met stukjes p; inda 1/8 liter witte azijn 2 eetlepel(s) suiker 1 1/2 eetlepel(s) vissaus Roer de rode curry-pasta door de kokosmelk in een steelpan boven middelhoog vuur, net zolang tot het mengsel gelig wordt en een dun laagje olie boven komt drijven. Doe de rest van de ingredi‰nten erbij en verwarm de saus al roerend 7 tot 10 minuten boven laag vuur, of tot alle ingredi‰nten goed met elkaar vermengd zijn. Laat de dressing een uur afkoelen op kamertemperatuur alvorens hem te gebruiken. De dressing blijft in de koelkast een maand goed, maar heeft wel de neiging om in te dikken. Om hem te verdunnen moet u een halve of een hele theelepel witte azijn of pindaolie toevoegen en flink roeren. * Gebruik het liefst vette pindakaas, of voeg een flinke scheut pindaolie toe, anders wordt de dressing te dik. Recipe by Chris :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 11.01.2002 :Fingerprint : 26450881,459710200,Kalorio