Pinda-kokosmelk sla-dressing

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 deciliter ongezoete kokosmelk 1 eetlepel(s) rode curry-pasta 5 deciliter ongezouten pindakaas met stukjes p; inda 1/8 liter witte azijn 2 eetlepel(s) suiker 1 1/2 eetlepel(s) vissaus Roer de rode curry-pasta door de kokosmelk in een steelpan boven middelhoog vuur, net zolang tot het mengsel gelig wordt en een dun laagje olie boven komt drijven. Doe de rest van de ingredi‰nten erbij en verwarm de saus al roerend 7 tot 10 minuten boven laag vuur, of tot alle ingredi‰nten goed met elkaar vermengd zijn. Laat de dressing een uur afkoelen op kamertemperatuur alvorens hem te gebruiken. De dressing blijft in de koelkast een maand goed, maar heeft wel de neiging om in te dikken. Om hem te verdunnen moet u een halve of een hele theelepel witte azijn of pindaolie toevoegen en flink roeren. * Gebruik het liefst vette pindakaas, of voeg een flinke scheut pindaolie toe, anders wordt de dressing te dik. Recipe by Chris :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 11.01.2002 :Fingerprint : 26450881,459710200,Kalorio

Pinda-kokosmelk sla-dressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept