2 eetlepel(s) kreeftenvlees (uit blik) 1/4 liter magere melk 1/4 liter magere visbouillon 6 eetlepel(s) bloem 1 zout 1 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) paprikapoeder 2 eetlepel(s) tomatenpuree 1/4 uitje Kijk even na of in het kreeftenvlees geen stukjes bot voorkomen. Breng in een pan het grootste deel van de melk en de visbouillon aan de kook. Roer de bloem glad met de resterende melk. Voeg - terwijl u goed roert - het bloempapje toe aan de zachtkokende melk met bouillon. Laat de saus ca. 5 minuten - met de hittebron op de laagste stand - zachtjes doorkoken. Breng hem op smaak met een beetje zout, het citroensap, paprikapoeder en tomatenpuree. Rasp het uitje in fijne stukjes. Roer alle ingredi‰nten - ook het kreeftenvlees - door de saus. Feestelijke saus, serveer bij gepocheerde vis.Voorbereiding stijd: 25 minuten Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2