Kreeftensaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepel(s) kreeftenvlees (uit blik) 1/4 liter magere melk 1/4 liter magere visbouillon 6 eetlepel(s) bloem 1 zout 1 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) paprikapoeder 2 eetlepel(s) tomatenpuree 1/4 uitje Kijk even na of in het kreeftenvlees geen stukjes bot voorkomen. Breng in een pan het grootste deel van de melk en de visbouillon aan de kook. Roer de bloem glad met de resterende melk. Voeg - terwijl u goed roert - het bloempapje toe aan de zachtkokende melk met bouillon. Laat de saus ca. 5 minuten - met de hittebron op de laagste stand - zachtjes doorkoken. Breng hem op smaak met een beetje zout, het citroensap, paprikapoeder en tomatenpuree. Rasp het uitje in fijne stukjes. Roer alle ingredi‰nten - ook het kreeftenvlees - door de saus. Feestelijke saus, serveer bij gepocheerde vis.
Voorbereiding
stijd: 25 minuten Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711927,Kalorio

Kreeftensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept