1 bos basilicum 2 teentjes knoflook 3 eetlepel(s) olie (sesam, walnoot of olijf) 3 eetlepel(s) geraspte parmezaanse- pecorino- of; geitenkaas Dikke stelen verwijderen van de basilicum en samen met de knoflook en de kaas in de keukenmachine grof hakken. Eetlepel voor eetlepel zoveel olie toevoegen totdat een mooie brei onstaat. Deze saus is heerlijk over groenten en/of vlees. Pesto dipsaus De pestosaus mengen met wat mayonaise en/of zure room. Pesto eivulling Meng drie eetlepels pestosaus met 3 hele, (wit en dooier!) hardgekookte eieren. Pureren in de keukenmachine. Vul hiermee halve eieren, of de eierschalen, halve (kers)tomaatjes en bleekselderijstengels. Pestosoep 500 ml bouillon van groenten, of vlees of gebruik een blokje, pasta of poeder, verwarmen en bovenstaande hoeveelheid pestosaus erdoorheen roeren. Recipe by Dieetinfo@egroups.com :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2