Sambal pinda

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

20 rode lomboks 2 eetlepel(s) zout 2 teentjes knoflook 3 eetlepel(s) pindakaas (zonder suiker!) Was en snij de lomboks en maak ze fijn in de keukenmachine of staafmixer. Doe de fijne stukjes lombok in een vijzel en wrijf ze samen met het zout, knoflook en pindakaas tot een brij. Doe ze over in een met sodawater afgewassen jampot. Goed afgesloten is de sambal twee maanden houdbaar. Zodra de pot geopend is de sambal in de koelkast bewaren. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711966,Kalorio

Sambal pinda is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept