Kruidenolie

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm groene kruiden met zacht blad 125 ml olijfolie 1/2 theelepel(s) fijn zeezout ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 0



2.0;



4.02
Voorbereiding
; Verwijder de harde stelen van de kruiden. Breng in een pan water aan de kook, blancheer de kruiden 2 minuten in het kokende water en laat ze uitlekken in een vergiet. Pureer de kruiden samen met de olie en het zout. Doe de olie in goed schoongemaakte potten of flessen, bewaar op koele plek. Houdbaar ca. 2 maanden. Lekker in soep, over croutons, bij pastagerechten of in saladedressings. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 0



2.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711931,Kalorio

Kruidenolie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept