50 gm gesnipperde ui 1 eetlepel(s) dieetmargarine 1 snee verkruimeld wit brood (30 gr) 125 ml magere melk 240 gm mager kalfsgehakt 1 ei 1 peper 1 zout 1 nootmuskaat - piment 150 ml water 1 juspoeder 1 theelepel(s) bloem 1 eetlepel(s) gehakte verse peterselie Fruit de ui in 1/3 van de margarine in een kleine antikleefpan. Week het brood in de helft van de melk, vermeng het daarna met ui, het gehakt en het ei, maak het geheel op smaak met peper, zout, nootmuskaat en piment. Vorm 4 platte ballen van het gehaktmengsel. Bak de ballen bruin in de resterende margarine, voeg water en juspoeder toe en laat het gehakt ca. 15 minuten sudderen. Vermeng de resterende melk met de bloem en roer dit mengsel door het braadvocht, zodat dit enigszins gebonden wordt. Voeg de peterselie toe. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 18.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712110,Kalorio