2 paprika's 300 gm uien 1 teentje knoflook 1/2 glas droge witte wijn 650 gm kalfsvlees in stukjes gesneden 1 blik gepelde tomaten van circa 300; g 1 handje verse basilicumblaadjes 4 ansjovisfilets in olie 1 zout 1 peperVoorbereiding stijd: circa 15 minutenVoorbereiding stijd: circa 17 minuten, plus 4 minuten in de uitgeschakelde magnetron. Was de paprika's, halveer ze, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snipper de uien en doe ze in een magnetronschaal, voldoende ruim om de stukjes vlees naast elkaar te leggen. Doe het geplette teentje knoflook erbij, samen met de wijn en plaats de schaal 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer het mengsel halverwege de bereidingstijd door. Leg vervolgens de stukjes vlees naast elkaar in de schaal met het ui-knoflookmengsel. Doe de paprika erbij, samen met de gepelde tomaten, blaadjes basilicum, ansjovisfilets en zout en peper. Meng de ingredi‰nten goed dooreen, zet het deksel op de schaal en plaats deze 10 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Roer halverwege de bereidingstijd door. Vervolg de bereiding nog 5 minuten op 50% van het vermogen. Roer halverwege de bereidingstijd nogmaals door. Breng het gerecht zonodig op smaak met zout en peper en laat het tot slot nog 4 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Recipe by Koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :