2 kuikenborstfilets 1 middelgrote ui 100 gm champignons, fijngesneden 50 gm amandelen, gemalen 150 ml magere echte yoghurt 2 theelepel(s) gemalen koriander 1 theelepel(s) gemalen komijn 1/2 theelepel(s) tamarindepasta 1/2 theelepel(s) chilipoeder 2 theelepel(s) citroensap 200 ml water 1 vers gemalen peper en zout 1 geroosterde amandelen Snijd de kip in stukjes en snipper de ui. 20 minuten zachtjes in water laten koken. Voeg daarna alle ingrediënten toe, behalve de yoghurt en de geroosterde amandelen. Goed roeren en nog 10 minuten laten doorkoken. Indien nodig kun je wat vocht afgieten. Voeg de yoghurt toe. Garneer de kip met de geroosterde amandelen. Serveren met zilvervliesrijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0