Kruidige eieren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 eieren 2 eetlepel(s) peterselie 1 eetlepel(s) dragon 1 eetlepel(s) dille 1 eetlepel(s) bieslook 8 sjalotjes 1 eetlepel(s) (dieet)margarine 1 peper 1 zout 1 eetlepel(s) dragonazijn 1 eetlepel(s) kappertjes 1 snee bruinbrood Kook de eieren hard in ca. 10 minuten. Doe alle groene kruiden fijngeknipt of gehakt bij elkaar in een kommetje. Pel de sjalotjes. Verhit de margarine in een koekenpannetje. Bak daarin de sjalotjes, doe na 5 minuten ook de groene kruiden erbij. Zet de hittebron op de laagste stand. Spoel de gekookte eieren even onder de koude kraan. Snijd ze in niet te kleine blokjes. Doe de ei-blokjes bij de sjalotjes en kruiden, voeg wat peper en zout en de azijn en kappertjes toe. Verwarm alvast een schotel voor. Rooster het sneetje bruinbrood. Verwijder de korstjes en snijd er nu kleine driehoekjes van. Leg de kruidige eieren op de warme schotel. Garneer de randen met de croutons.
Voorbereiding
stijd: 20 minuten Serveer de kruidige eieren ook eens per persoon in een schelp. Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712137,Kalorio

Kruidige eieren is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept