Paella met ei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 gesnipperde ui 1 fijngesneden groene paprika 3 eetlepel(s) zonnebloemolie (bijv. kwaliteitsme; rk) 1 pkg mix voor paella (knorr) 150 gm rauwe ham (iets dikker gesneden) 1 mespunt gedroogde tijm 3 eieren (bijv. kwaliteitsmerk) Fruit de ui en paprika in de helft van de olie. Voeg het water, de kruidenmix en de rijst uit het pak toe, breng aan de kook en kook in 15 minuten zachtjes gaar. Bak in een koekenpan de ham heel even in de rest van de olie. Bestrooi met tijm en breek hierop de eieren. Bak ze zachtjes gaar, tot de dooiers gestold zijn. voedingswaarde : 435 kcal p.p. bereidingstijd : 20 minuten gerechtsoort : vleesgerecht bron : C 1000 Thuis-Magazine zomer 1991 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.0

8.2002 :Fingerprint : 26450887,459712169,Kalorio

Paella met ei is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept