Pasta alla norma

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 tomaten 2 teentjes knoflook 4 zwarte, ontpitte olijven 1 vetarm bouillonblokje opgelost in; 2 dl water 1 enkele blaadjes basilicum 2 small aubergines 120 gm spaghetti, ongekookt 4 eetlepel(s) parmezaanse kaas
Voorbereiding
: Pel de tomaten en snij ze in stukjes, pel en hak de knoflookteentjes. Stoof de tomaten, de olijven en de knoflook in een verwarmde anti-aanbakpan. Giet er de bouillon bij en laat de saus inkoken. Giet er de rode wijn bij en kruid met peper en zout. Was de aubergines, snij in dunne plakjes en kruid met zout en laat 10 minuten rusten.
Voorbereiding
swijze: Dep de aubergineplakjes droog met keukenpapier en bak ze goudbruin in een anti-aanbakpan of pan met bakvel. Kook de spaghetti in licht gezouten kokend water en giet af. Serveertips: Schik de spaghetti op een bord, leg er de aubergineplakjes op en giet er de tomatensaus over en bestrooi met de Parmezaanse kaas. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

6.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712175,Kalorio

Pasta alla norma is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla norma
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta alla norma met ricotta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta alla norma
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta alla Norma
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept