2 verse perziken 1 ui 1 eetlepel(s) (dieet) margarine 400 ml magere bouillon 1 blikje tomatenpuree 5 eetlepel(s) bloem 1 eetlepel(s) paprikapoeder 1 peper 1 zout 1 tomaat Schil de perziken, halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees nu in stukjes. pel de ui, snijd hem in kleine stukjes. Verhit in een pannetje de margarine, bak daarin de uisnippers goudgeel. Doe na ca. 5 minuten het grootste deel van de bouillon in het pannetje, samen met de tomatenpuree. Breng alles aan de kook, zet de hittebron dan weer op de laagste stand. Roer in een kommetje de bloem glad met de resterende bouillon. Voeg dit al roerende toe aan de zachtkokende tomatenbouillon. Blijf even roeren zodat een glad sausje onstaat. Maak na ca. 5 minuten de saus af door de stukjes perzik erdoorheen te roeren, het paprikapoeder en eventueel nog wat peper en zout. Snijd de gewassen tomaat in stukjes, garneer daarmee de bovenkant van de saus. bv. bij varkensvlees. Buiten het 'perzik-seizoen' kunt u een blikje perziken op water gebruiken.Voorbereiding stijd 25 minuten Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :