Petissaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 uien in vieren gesneden 4 teentjes knoflook gehalveerd 1 eetlepel(s) petis 1 theelepel(s) sambal trasi 1 eetlepel(s) (gezuiverde) tamarinde 1/2 theelepel(s) djahepoeder 1/2 theelepel(s) laospoeder 1 theelepel(s) serehpoeder 1/2 theelepel(s) vloeibare zoetstof (bij eenkoolhyd; raat- of vetmaaltijd) of 1/2 theelepel(s) fructose (alleen bij eenkoolhydra; atmaaltijd) 1 eetlepel(s) olie 1 peper 1 zout Maak de ui, knoflook, djahepoeder, laospoeder en serehpoeder fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel ca. 3 minuten. Voeg de petis, sambal, tamarinde, zoetstof of fructose, peper en zout toe en bak dit ca. 1 minuut. Laat de saus afkoelen. De saus wordt enigszins vast en stroperig. * indien u dit gerecht als koolhydraatmaaltijd bereidt, dan geen olie gebruiken maar een pan of wok met anti-aanbaklaag of gebruik een bakvel. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712183,Kalorio

Petissaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Petissaus
10-20 min -
Bekijk recept
Petissaus
Bekijk recept

Petissaus
10-20 min -
Bekijk recept
Petissaus
Bekijk recept