Bladerdeeg met ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm diepvries bladerdeeg 180 gm gesnipperde ham 2 eieren 150 gm geraspte emmentaler 5 koffielepels dikke room 1 snuifje komijnzaad
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 220 graden.
Voorbereiding
swijze: Meng de ham, de eieren de kaas, de room het komijnzaad in een kom. Rol het bladerdeeg dun uit en snij in 5 gelijke rechthoeken, verdeel het mengsel telkens over de helft van de lapjes bladerdeeg. Blijf 1 cm. van de kant en vouw de lapjes dicht, duw het bladerdeeg langs de kanten wat aan. Doe de pakketjes op de bakplaat en bak ze in ongeveer 25 minuten mooi bruin in de oven( bestrijk ze van te voren eventueel met wat ei). Serveertips: Geef er een frisse salade bij! :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711997,Kalorio

Bladerdeeg met ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept