Pilaki met zwaardvis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gm zwaardvis (of een andere witte vis; soort), zonder vel 1 small ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 klein bosje selderijbladeren, fij; ngehakt 150 gm tomaten, ontveld en kleingesneden 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) vers gehakte peterselie 1 vers gemalen peper 1 zout 125 ml bouillon 4 groene olijven, fijngesneden Laat de ui, knoflook, selderij en tomaten 10 minuten in de bouillon koken. Voeg dan de vis toe. Nog eens 10 minuten zachtjes laten koken. Verdeel dan de vis in kleine stukjes. Giet wat vocht af. Roer er het citroensap en de peterselie door en voeg peper en zout naar smaak toe. Garneren met de fijngesneden goene olijven. Serveren met zilvervliesrijst en een salade van ui en tomaat. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.0

8.2002 :Fingerprint : 26450887,459712195,Kalorio

Pilaki met zwaardvis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met zwaardvis
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vispotje met paprika en tomaat
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pilaki met zwaardvis
Bekijk recept