Sambal ui

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

20 rode lomboks 2 eetlepel(s) zout 2 teentjes knoflook 2 theelepel(s) trasi 2 uien gesnipperd Was en snij de lomboks en maak ze fijn in de keukenmachine of staafmixer. Doe de fijne stukjes lombok in een vijzel en wrijf ze samen met het zout, knoflook, trasi en ui tot een brij. Doe ze over in een met sodawater afgewassen jampot. Goed afgesloten is de sambal twee maanden houdbaar. Zodra de pot geopend is de sambal in de koelkast bewaren. Recipe by Montignac :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712236,Kalorio

Sambal ui is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept